Dutch English French German Italian Turkish

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Nieuw! !!

De theoretische cursus schapendrijven:

Vanaf 1 januari 2014 ter inzage in het clublokaal voor ieder die even tijd heeft.

Schapendrijven?

Een persoonlijk werk van Frans Van Laer die de inhoud over 26 jaar heeft neergeschreven in twee boeken. Een eerste van puppy tot controle, gevolgd door Controle – werk  -  wedstrijden.

Het schapendrijven van A tot Z kan je nu rustig komen bekijken en lezen tijdens de openingsuren van ons clublokaal In D’Aeste Beemden in Vlimmeren.

Samen met zijn vrouw Hilda Vermeiren heeft hij steeds het fokken beheerst en gevolgd, de kwaliteit kon dan ook niet hoog genoeg zijn voor het ras Border Collie.

Als voorzitter, lesgever en begeleiding heeft hij in al die jaren vele duizenden Border Collie’s zien passeren en kent het ras beter dan wie ook. Je kan bij hem dan ook steeds terecht met al uw vragen en problemen.

In plaats van tweemaal in het jaar les, zal deze nu constant ter beschikking zijn voor hen die met schapen en de Border Collie op pad willen.

De laatste les werd opgedragen aan de heer Glyn  Jones  die in 2013 is overleden en waar Frans persoonlijk veel ervaring heeft gedeeld.

H. Glyn Jones

Iedereen is dan ook welkom en zeker de mensen die de Border Collie een warm hart toedragen.

 


De instructeurs schapendrijven:

Verantwoordelijke

Gert Krols 0476/70.96.71 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Instructeur & Verantwoordelijke voor de inschrijvingen Kristel Baetens   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Instructeur puppies

Karen Jansen

   
Instructeur Frans Van Laer    
Instructeur Frank Gommers    
Instructeur Paul Van Ginkel    
Instructeur Gert Krols    
Instructeur

Vincent Campforts

 
Instructeur

Marc Sergeyssels

 

 

Het wedstrijdcomité:

Karen Jansen, Kristel Baetens & Gert Krols

Wedstrijdcomité schapendrijven